Background Image

Müzisyenlerin tanıtımı, Favori Yapım etiketiyle dijital müzik dağıtımı

Favori Müzik

Favori Yapım etiketi ile 250 ülkede milyarlarca dinleyiciye dijital müzik dağıtımı 

 

Tekler ve albümler kaydedildiğinde ve klipler çekildiğinde, soru ortaya çıkıyor - sırada ne var? Sürekli büyüyen medya akışları çağımızda, en yetenekli sanatçılar bile bilgi gürültüsünün kalınlığını aşmayı son derece zor buluyor.

 


Sonuç olarak, bir müzik ürününün yaratılmasına yatırılan fonlar karşılığını vermiyor, hayran sayısı neredeyse hiç artmıyor ve burada sanatçılar zamanı işaretledikleri hissine kapılıyorlar. Ve gerçekten öyle. Modern şov dünyasında artık sadece yetenekli bir müzisyen olmak yeterli değil , yaratıcılığınızı daha belirgin hale getirmek için PR ve tanıtım becerilerine de sahip olmanız gerekiyor .

 

Bu becerilere sahip kaç müzisyen var? Neredeyse hiçkimse. Ve bu anlaşılabilir -müzisyenler müzik yapmalı . Halkla ilişkiler ve pazarlama, büyük bir emek ve zaman harcamasıdır. Ve bilgi ve deneyim olmadan bu konuda başarılı olmak o kadar kolay değildir. Bu nedenle, arkalarında çeşitli başarılara sahip profesyonel sanatçılar, herkesin kendi işini yapmasının en iyisi olduğunu bilirler . Ve bu doğru. Herhangi bir popüler sanatçının çevresini inceleyin - kesinlikle arkalarında reklamcılar, SMM'ler, konser yönetmenleri, ses yapımcılarından oluşan bir ekip olacaktır.

 


Favori Yapım genç ve bağımsız bir plak şirketidir , sürekli olarak yetenek arıyoruz ve sanatçıların tanıtımı ve dijital müzik dağıtımı için hizmetler sunuyoruz . Misyonlarımızdan biri, hevesli sanatçıların ve yeraltı dünyasının yaratıcılığını yaygınlaştırmaya yardımcı olmaktır.

 


Müzik dağıtımı artık herkese açık, ancak plak şirketi adına yayınınızı yayınlamak çok daha prestijli . En azından statüden bahsediyor ve dikkat çekiyor - ve bu, pazarlamacıların her gün mücadele ettiği 21. yüzyılın en değerli kaynağı. Sadece bizim etiketimiz , SMM aracılığıyla sanatçıların tanıtımını, video içeriğinin tanıtımını, popüler blog yazarlarıyla işbirliğini ve diğer araçları sunar.

 

Başvurunuzu Gönderin : info@favoriyapim.com.tr  

                                       Tel & WhatsApp : +90 850 480 48 86